2012. július 12., csütörtök

Andy és a Száguldás. 12.Fejezet

Sziasztok.
Megérkezett a fejezet. 
Jó olvasást hozzá.
Puszii.*


-Mit szeretnél?! -néztem az előttem álló szőkére, aki csak bambán bámult. Elképzelni sem tudtam miért, majd mikor magamra néztem rá jöttem. Egy bugyi és trikó volt rajtam. -Nem láttál még meztelen nőt?! -böktem oda. 
Dianna Agron gives fashion tips
-Nem.. Vagyis.. De.. Mármint igen.. -hebegett habogott össze vissza. 
-Szóval miért jöttél!? -néztem rá. 
-Én.. Nem is tudom.. Azt hiszem jobb ha megyek.. -Na ez se százas. -állapítottam meg. -Akkor szia.
-Viszlát Vettel. -köszöntem el tőle majd becsaptam az ajtót. Ma még lesz egy szabadedzés, amihez semmi kedvem nincs, ráadásul nem sokára kezdődik. 
Úgy döntöttem felöltözöm, magamra kaptam hát a egy csapat pólót- amihez semmi kedvem nem volt- egy farmer gatyát és a strand papucsom. Vissza mentem a box-ba, ahol Ciaron nagyban magyarázott valamit a szerelőknek, nem nagyon érdekelt így megkerestem Grace-t, hiszen alig láttam. 
Meg kell hagyni én mondtam neki, hogy maradjon a szállodában és aludjunk, elég ha csak a második edzésre ér ki, de még csak itt sincs! A home-ba mentem, ahol végre megleltem, épp Heikki-vel beszélgetett. 
-Sziasztok. -álltam meg előttük. 
-Szia. -köszöntek vissza kórusban. Az eszem meg áll! 
-Leülök.- jelentettem ki, és úgy is tettem. 
-Nem sokára itt lesz Sebastian is. -ez most figyelmeztetés volt Heikki vagy mi!? 
-Na és? 
-Semmi, semmi.. 
-Akkor jó. 
-Hozok neked enni. -állt fel Grace. -és inni. -nézett vissza. 
-De valami finomat, és sokat! -próbáltam rá venni.
-Nem kislány! -tiltakozott. 
-Gyűlőlék! -szóltam utána, mire ő csak megrántotta a vállát. 
-Mindig ilyenek vagytok?! -szegezte nekem a kérdést Heikki. 
-Csak én. -rántottam meg most én a vállamat. -Grace soha nem volt ilyen, csak velem ilyen, tudja hogy ha zizzent vagyok békén kell hagyni. Ő egyébként egy rendes, kedves lány. -mosolyogtam az edzőre.
-Értem. Furák vagytok. -mosolyodott el.
-Mert?! -kérdeztem rá, érdekelt a véleménye rólunk. Nagyon is.. 
-Jöttök, könnyen beilleszkedtek, nem érdekel titeket semmi, közvetlenek vagytok. Ráadásul ahogy észre veszem nincs is rendszeres étrended! 
-Minek az?! -nevettem fel. -Nem vagyok se egy Sebastian Vettel sem bármelyik világbajnok, úgy hogy ennyi.. Nem kell nekem étrend.. Ha valami olyat eszek az sem látszódik meg rajtam, szóval nincs okom étrendre.. -pillogtattam a szempilláim. 
-Okéééé. -húzta el. Közben Grace is vissza érkezett a kezében salátával. -amit szeretek, úgy hogy jöhet - red bullal, narancslével és plusz kajaként hozott szőlő cukrot is. 
-Itt lehet ilyet kapni. -emeltem fel a zacskót, közben pedig máris tömtem magamba a "kaját". 
-Aha. -mosolygót rám Grace. 
-Imádlak. -mosolyogtam rá. 
-Az előbb még utáltad. -szólt közbe Heikki.
-Ez egy természetes reakció Andy-nél. -mosolygót rám Grace. -Ő már csak ilyen.. Mindig megváltozik a véleménye és tiszta dilis. 
-Kösz.. -játszottam a sértődőtett. 
-Most is csak színészkedik. -mosolyogót tovább Grace. -Szerintem, ha nem versenyezne tuti színésznő lenne.. -nevetett fel. 
-Mindenféle képen. -mosolyodtam el. -De ki ne hagyd, hogy akkor is piszkosul gazdag lennék. -húztam a szám pimasz vigyorra. 

A második szabadedzésen szintén jól mentünk, én megint második lettem Sebastian viszont csak  a harmadik, míg az első Alonso lett. Az edzés után megint interjúra kellett mennem, ahová szokásos mód Sonja kísért el, aki a "sajtósom" 
A kötelező interjúk után ott hagytam csapott papot nem érdekeltek az újságírók és a többi kérdésük. Hát hagynak már békén a hülyeségekkel.. 

Másnap a harmadik szabadedzésen sikerült megtartani a második helyemet, míg Sebastian az első lett.. Nem tudom, hogy csinálja a srác, de jó. 
Ciaron-nal egészen az időmérőig egyeztettünk, hogy minden simán menjen életem első forma 1-es időmérő futamán. 
A Q1-be az ötödik hellyel jutottam be, amire Ciaron azt mondta, hogy jó, de én többet akartam. A Q2-be a negyedik lettem, aminek még mindig nem örültem. De a lényeg az, hogy benne vagyok a Q3-ba már csak az a baj, hogy nem mindegy, hogy holnap hányadik helyről indulok el!
A Q3 valami borzasztó volt, kedvem lett volna le lőni magam.. Mikor az utolsó gyors köröm futottam a drága Vettel feltartott, amikor pedig megakartam előzni  kicsúsztam! 
Kiabáltam össze vissza, persze ez nem használt! Holnap így csak a tizedik helyről indulhatok! 
Amikor kiszálltam az autóból és mentem a mérlegelésre rohadtul ideges voltam. Vettel már ott volt és mutogatta a hülye mutató ujját és mosolygót össze vissza, amikor rám nézett csak vigyorgót mint valami hülye, persze nekem sem kellett több felhúztam magam, amikor persze még oda is jött egy "Szép volt Kislányra!" -még jobban sikerült felhúznia.
-Mész te a picsába! -vágtam oda. 
-Megörültél!?-nézett rám. 
-Te vagy az örült, feltartasz ki esek miattad! Gondolkodj el Mr. Enyém a világ! -löktem meg ahogy elhaladtam mellette. 
-Hisztis liba! -szólt utánam.
-Nyomorék! -kiáltottam és felmutattam neki a középső ujjamat. Felhúzott! Nem érdekelt, hogy ezt mindenki látta, bele értve az újságírókat is! Az interjúk sem érdekeltek, fogtam magam be mentem a pihenőmbe, levágtam a cuccaim, lezuhanyoztam és felöltöztem. Majd bepattantam a kocsiba és ott hagytam a pályát! Nem érdekelt hova megyek csak el onnan, el Vettel közeléből! Talán rossz ötlet volt ide jönnöm?! Nem nem volt az! -veszekedtem magammal. Majd megláttam egy parkot, így egyből lefékeztem, és elkezdtem sétálni, kiakartam szellőztetni a fejemet! 
Mi az, hogy Vettel kiüti a saját csapattársát!? Megörült?! Meg hát.. -vágtam rá. 
A telefonom csörgése zökkentett ki a gondolkozásból.
-Mi van?! -vettem fel.
undefined-Azonnal gyere vissza pályára! Hogy gondoltad, hogy el jössz!? Megörültél!?Mindenki meg van zakkanva miattad! Húzz vissza a formás seggecskédet azonnal! -kiabálta velem Sonja, majd lecsapta. 
Semmi kedvem nem volt vissza menni, de megtettem. A box-ban állt a bál, Horner kiabált, ahogy Vettel is, Ciaron is, Grace is benne volt sőt még Sonja is! 
-Hello! -üvöltöttem el magam, amire mindenki rám kapta a tekintetét.
-Végre, hogy itt vagy hogy képzelted, hogy el mész:! Megörültél!? -kezdte a kioktatásomat Ciaron.  Én addig leültem egy székre és csak hallgattam és hallgattam.
-Befejezted?! -kérdeztem rá mikor elhallgatott.
-Mi van!? -nézett rám.
-Vettel a hibás mindenért ki estem miatta majd kötözködik is! Ez egy idióta! Még szép, hogy "fellököm"! -macska körmöztem a levegőbe. 
-Te hülye liba! -kezdett el kiabálni a "nagy bajnok" 
-Én is szeretlek téged. -mosolyogtam rá. 
-Azonnal abba hagyni! -szólt közbe a csapat főnök. -Nem tudom mi a bajotok egymással, de hagyjátok abba, senkit nem érdekel a vitátok! Nagyon ajánlom, hogy oldjátok meg holnapig, mert ha nem akkor én fogok közbe lépni! A csapat büntetést kapott miattatok! Még hozzá 2000$-árt! - persze és mindenről én tehetek mi?! Hogy ő beleszólni.. Na persze! Mit nekem az a kétezer dollár?! -tettem fel magamnak a kérdést, közben kutatni kezdtem a zsebeimben, és számolgatni, mire sikerült elő halásznom "csak úgy" kétezer dollárt, amit levágtam az előttem lévő asztalra.
-Most már abba lehet hagyni a pattáriát itt a kétezer dollárotok. -morogtam el és azonnal távoztam. Semmi kedvem nem volt ott maradni.. Red Bull Racing.. Baráti, Családi hangulat.. Na persze! Nesze neked Red Bull....! 


2 megjegyzés:

  1. Te csajszi, én ezt egyszerűen imádom!! Andy hihetetlenül jó fej, nagyon bírom a csajszi stílusát. És most akárhogy is, de örülök, hogy kicsit ilyennek mutatod be a Red Bullt és persze Sebet. De tudom, hogy fog ez még változni....Siess a folytatással!!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia.
      Köszii a komit. Hàt igen.. Nem szerettem volna egy szokványos Happy rb-t. :P
      Hogy vàltozni fog e az majd kiderűl! ;)
      pròbàlok sietni.
      Puszii.*

      Törlés